Martina Bečvářová – Jindřich Bečvář, Premonstráti v Plzni, I–V, Praha 2024 - Marie Štemberková (Acta Universitatis Carolinae: Historia Universitatis Carolinae Pragensis, 2025)
Book review on Martina Bečvářová – Jindřich Bečvář, Premonstráti v Plzni. I. Historický kontext; II. Josef Vojtěch Sedláček, loajální vlastenec; III. Josef František Smetana, vlastenec a rebel; IV. Obrazové přílohy; V. Bibliografie, prameny, rejstřík (Edice Dějiny matematiky, sv. 66–70), České vysoké učení technické, Praha 2024, 294 + 456 + 446 + 184 + 196 stran, celkem 1576 stran, ISBN 978-80-01-07200-4 (soubor); 978-80-01-07201-1 (1. sv.); 978-80-01-07202-8 (2. sv.); 978-80-01-07203-5 (3. sv.); 978-80-01-07204-2 (4. sv.); 978-80-01-07205-9 (5. sv.)