ОСНОВНІ ВЛАСТИВОСТІ РЕГІОНАЛЬНОГО РИНКУ ПРАЦІ - M.V. Zhylina; R.V. Belozertsev (Економіка та право, 2024)
Розглянуто основні властивості регіонального ринку праці. Виділено фактори, які формують стан ринку праці, обґрунтовано необхідність дослідження регіонального ринку праці як самостійного механізму.