Можливі форми та способи бойового застосування сил і засобів ППО і РЕБ в умовах радіоелектронної протидії в зоні проведення Операції об'єднаних сил - Лезік О.В.; Орєхов С.В.; Левагін Г.А.; Обронов М.І. (Збірник наукових праць Харківського національного університету Повітряних Сил, 2019)
Розглядаються основні питання спільних дій тактико-вогневих підрозділів (ТВП) ППО і тактикоспеціальних підрозділів (ТСП) РЕБ, при прикритті загальновійськових підрозділів(частин) і об'єктів від ударів засобів повітряного нападу, що дозволяє оцінити очікувані результати застосування підрозділів ППО і РЕБ при їх спільних діях і розробити науково обґрунтовані рекомендацій по їх ефективному бойовому застосуванню у складі підрозділів(частин) ППО та розробки пропозицій щодо тактики їх дій в різних умовах обстановки. Дані положення можуть бути використані для підвищення ефективності навчання курсантів факультету та тих, що навчаються на курсах підвищення кваліфікації, вдосконалення навчального процесу підготовки спеціалістів факультету, а також якості підготовки спеціалістів за фахом.