РЕГУЛЯТОРНЕ НАВАНТАЖЕННЯ НА ПІДПРИЄМСТВО ТА ЙОГО ВПЛИВ НА ТІНІЗАЦІЮ МАЛОГО Й СЕРЕДНЬОГО БІЗНЕСУ - V.I. Layshenko; A.F. Tolmacheva (Економіка та право, 2024)
Розглянуто проблеми впливу регуляторної політики на розвиток підприємництва. Надано пропозиції щодо подальшого вдосконалення регуляторного середовища в умовах введення в Україні комплексу законодавчих актів щодо регулювання дозвільної системи, ліцензування й контролю у сфері господарської діяльності.