Рекомендація книг з урахуванням емоцій, що містяться в текстових відгуках читачів - Адріан Другак; Андрій Коваленко; Олена Чайковська (Цифрова платформа: інформаційні технології в соціокультурній сфері, 2025)
Метою статті є дослідження методів отримання даних емоційного аналізу текстових відгуків читачів для їх використання в рекомендаційних функціях систем електронної комерції, що надають послуги онлайн-читання книг або прослуховування аудіокниг.