ГОСПОДАРСЬКО-ПРАВОВІ ПРОБЛЕМИ ФУНКЦІОНУВАННЯ ДЕРЖАВНИХ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ - O.V. Kutsurubova-Shevchenko (Економіка та право, 2024)
Розглянуто господарсько-правові проблеми функціонування державних вищих навчальних закладів. Обґрунтовано необхідність забезпечення господарсько-правового регулювання суспільних відносин у сфері вищої освіти.