Dokudah – dokumentarni film kao edukacija u predahu u Knjižnici Filozofskog fakulteta u Zagrebu - Elvira Gotal (Vjesnik Bibliotekara Hrvatske, 2019)
Cilj. Cilj je ovog rada opisati i obrazložiti važnost programa Dokudah koji se provodi u Knjižnici Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Program se sastoji od projekcija dokumentarnih filmova i popratne diskusije. Istovremeno, obrazlaže se važnost dokumentarnog filma kao specifičnog oblika audiovizualne građe koji ima sve veću edukacijsku ulogu. Program promiče dokumentarni izričaj, suradnju, kritičko mišljenje i aktivizam, uz to upućuje na važnost audiovizualne građe i njezine zbirke u Knjižnici Filozofskog fakulteta te audiovizualne baštine i kulture općenito.