ДО ПРОБЛЕМИ ІНСТИТУЦІОНАЛІЗАЦІЇ ДЕРЖАВНОЇ РЕГІОНАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ - V.E. Luchyk (Економіка та право, 2024)
Розглянуто основні проблеми інституціоналізації державної регіональної політики в Україні. Досліджено проблеми становлення й функціонування державних інституцій у розрізі відносин центру з регіонами. Показано основні труднощі проведення ефективної державної регіональної політики у зв’язку з відсутністю єдиного центрального органа її проведення.