Морфологічні особливості репаративного процесу в зоні трофічних венозних виразок нижніх кінцівок за умов застосування аутоплазми, збагаченої тромбоцитами - I. D. Duzhiy; V. M. Popadynets; A. M. Romaniuk; A. S. Nikolaienko; O. V. Kravets; V. V. Sikora; M. S. Lyndin (Клінічна хірургія, 2018)
Мета. Дослідити стан регенерації тканин у зоні трофічних виразок венозного ґенезу.