Změna vnímání genderové rovnosti ve státní správě prostřednictvím nové evropské legislativy? - Markéta Švarcová (Gender a Výzkum, 2019)
V Praze se konal kulatý stůl s názvem „Genderová rovnost a státní správa: Zkušenosti z Evropské komise a OECD“ pořádaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy.