Trampoty s trampoty. Co nám dnes ne/říká Judith Butler a proč má stále cenu ji číst - Hana Porkertová (Gender a Výzkum, 2016)
Book Review of Butler, J. Trampoty s rodom. Feminizmus a podrývanie identity. Bratislava: Aspekt, 2015.