Експериментальне дослідження морфологічних змін у підшлунковій залозі після її резекції із застосуванням електрохірургічних інструментів - O. Yu. Usenko; K. G. Valikhnovska; I. M. Savytska; V. V. Likhodiyevskyi (Клінічна хірургія, 2018)
Мета. Визначити особливості морфологічних змін у підшлунковій залозі (ПЗ) після резекційних втручань із застосуванням високоенергетичних електрохірургічних інструментів (ВЕЕХІ) та стандартної хірургічної техніки.