O čitanju i jednoj čitateljskoj grupi - Aleksandra Franković (Vjesnik Bibliotekara Hrvatske, 2024)
Cilj. Cilj je rada prikazati iskustva jedne čitateljske grupe i njezin desetogodišnji razvoj kroz djelovanje na dvije lokacije, u Knjižnici Prečko i Knjižnici Staglišće. Naglasak je pritom na posebnoj vrsti aktivnosti u narodnim knjižnicama – čitateljskim klubovima i na mogućnostima koje takav tip programa nudi korisnicima.