ЕКОНОМІКО-ПРАВОВІ ПРОБЛЕМИ ПРИВАТИЗАЦІЇ У ВУГІЛЬНІЙ ГАЛУЗІ УКРАЇНИ - O.Yu. Illarionov (Економіка та право, 2024)
Досліджено правове регулювання приватизаційних відносин у вугільній галузі України, а також перспективне законодавство в поєднанні з аналізом внутрішніх і зовнішніх економічних факторів, що є перешкодами розгортання приватизаційних процесів у галузі. Запропоновано розробити Концепцію модернізації вугільного законодавства та його адаптації до сучасних умов господарювання, окремим розділом якої необхідно передбачити врегулювання особливостей приватизації у вугільній галузі.