Pavlína Rychterová – Gábor Klaniczay – Paweł Kras – Walter Pohl (edd.), Časy otřesů. Čtyři medievisté a dvacáté století ve střední Evropě, Praha 2024 - Jan Boukal (Acta Universitatis Carolinae: Historia Universitatis Carolinae Pragensis, 2025)
Book review on Pavlína Rychterová – Gábor Klaniczay – Paweł Kras – Walter Pohl (edd.), Časy otřesů. Čtyři medievisté a dvacáté století ve střední Evropě, Academia, Praha 2024, 580 s., ISBN: 978-80-200-3463-2