СУТНІСТЬ ТА РОЛЬ ТЕХНОПАРКІВ В ІННОВАЦІЙНОМУ РОЗВИТКУ КРАЇНИ - Юрий Георгийович Козак; Інна Олегівна Уханова (Ринкова економіка: сучасна теорія і практика управління, 2017)
Розглянуто категорію технопарків та їх місце та роль в реальному секторі економіки та інноваційному розвитку країни. Проаналізовано діяльності технопарків у різних країнах світу та територіальний розподіл світових технопарків. Визначено вимоги розвитку технопарків та узагальнена їх структура. Визначено правові та економічні засади функціонування технопарків. Показано конструктивний вплив діяльності технопарків при реалізації державної інноваційної політики.