Метод підвищення пропускної спроможності скритого каналу в інфокомунікаційних системах спеціального призначення - Тупиця І.М.; Димчук В.В.; Чуянов К.В.; Кодацький М.М. (Системи озброєння і військова техніка, 2019)
Встановлено, що методи цифрової стеганографії мають ряд недоліків: низька стійкість до атак, невеликий обсяг стеганографічної ємності та є нестійкими, при передачі зображень та активних атак противника можлива втрата даних. Розвиток систем, що використовують зображення та відео для передачі даних, змушує впроваджувати методи цифрової стеганографії для захисту даних.