Шляхи удосконалення засобів визначення технічного стану дизельних двигунів пересувних електростанцій систем електропостачання радіолокаційних станцій - Г.І. Лагутін; Ю.Д. Мусаїрова; Д.С. Грицюк; І.І. Кулинич (Збірник наукових праць Харківського національного університету Повітряних Сил, 2021)
В статті проведений аналіз особливостей визначення технічного стану дизельних двигунів пересувних електростанцій систем електропостачання радіолокаційних станцій, проаналізовані функціональні зв’язки між елементами дизель-генератора як об’єкта технічної діагностики. На підставі проведеного аналізу розроблені пропозиції щодо визначення фактичного технічного стану електроагрегата з дизельним двигуном внутрішнього згоряння і генератором постійного або змінного струму паливно-потужнісним методом.