VI debata naukowa „Integracja europejska: doświadczenia Polski, dylematy Ukrainy” - Angelika Dąbrowska (Facta Simonidis, 2013)
Sprawozdanie: I debata naukowa „Integracja europejska: doświadczenia Polski, dylematy Ukrainy”