Все още ли е възможен маркетингът чрез съдържание? - Жюстин Томс (Медии и език, 2024)
Днес създаваме повече съдържание от всякога, благодарение на технологиите, които улесняват създаването и споделянето на снимки, видеа и текстове. Във време, когато всеки може да бъде автор, обществото е затрупано с информация – от съществени новини до тривиално съдържание.