Prostituce, nebo sexuální práce? Jde o práva a ochranu těch, kdo ji vykonávají - Kateřina Lišková (Gender a Výzkum, 2015)
Book review of Havelková, Barbara, Bellak-Hančilová, Blanka (eds.). 2014. Co s prostitucí? Veřejné politiky a práva osob v prostituci. Praha: SLON.