ПРИНЦИПИ ЕНЕРГЕТИЧНОГО ЗАКОНОДАВСТВА - М.М. ДУТОВ; В.В. СИДОРЕНКО (Економіка та право, 2024)
Проаналізовано основоположні принципи енергетичного законодавства, на яких ґрунтується сучасне європейське та міжнародне енергетичне право. Шляхом аналізу положень європейських і міжнародних нормативно-правових документів виявлено сім основних принципів енергетичного законодавства, що мали вирішальний вплив на формування енергетичного права та є підґрунтям для фор мування майбутніх норм енергетичного права Європейського Союзу та України.