Хірургічне лікування хворих з перфорацією стравоходу, ускладненою гострим гнійним медіастинітом - I. M. Shevchuk; S. S. Snizhko; S. A. Andreieshchev (Клінічна хірургія, 2018)
Мета. Покращити результати лікування хворих з перфорацією стравоходу (ПС), ускладненою гострим гнійним медіастинітом (ГГМ).