Роль соціального педагога у формуванні життєвої компетентності дітей 6–7-річного віку - Олена Сас (Педагогічний дискурс, 2012)
В статті розкривається зміст діяльності соціального педагога та її вплив на формування життєвої компетентності дітей 6–7-річного віку; подається аналіз наукових досліджень та нормативних документів