Ультраструктурна адаптація слизової оболонки ортотопічного ілеального сечового міхура в динаміці у віддаленому періоді в експерименті - R. V. Savchuk; F. I. Kostyev; N. I. Molchanyuk; Yu. M. Dekhtiar; S. V. Golovko (Клінічна хірургія, 2019)
Мета. Оцінити в експерименті ультраструктурні зміни слизової оболонки ортотопічного сечового міхура (СМ) карликових свиней через 12 міс після виконання ілеоцистопластики.