ПРО ОСНОВНІ КОНСТРУКТИВНІ ЕЛЕМЕНТИ ЕКОНОМІЧНОГО ПРОСТОРУ - V.M. Vasilenko (Економіка та право, 2024)
Розглянуто результати теоретичного аналізу економічного простору як явища. На основі логічної схеми дослідження економічних явищ визначена природа економічного простору (терміну, поняття та сутності). Використовуючи системний підхід до розгляду явищ, визначено структуру, властивості, ознаки, риси й міру визначеності економічного простору. Дано універсальне визначення економічного простору.