Stefania Ochmann, Sejm koronacyjny Jana Kazimierza w 1649 r., Acta Universitatis Wratislaviensis -No 705. Historia XLV, Wrocław 1985, ss. 270. - Anna Filipczak-Kocur (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1986)
Recenzja: Stefania Ochmann, Sejm koronacyjny Jana Kazimierza w 1649 r., Acta Universitatis Wratislaviensis -No 705. Historia XLV, Wrocław 1985, ss. 270.