ОСОБЛИВОСТІ УПРАВЛІННЯ ЛЮДСЬКИМИ РЕСУРСАМИ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ - А. С. Козакевич (Ринкова економіка: сучасна теорія і практика управління, 2020)
Успішне виконання сучасною школою завдань, спрямованих на досягнення якості освітнього процесу, безпосередньо залежить від ефективної взаємодії працівників, що включені у різноманітні ланки системи управління. В таких умовах особливої уваги набувають питання управління педагогічним персоналом.