ІМІТАЦІЙНА МОДЕЛЬ ФУТБОЛЬНОГО СЕЗОНУ З МАТЧАМИ З ФІКСОВАНИМ РЕЗУЛЬТАТОМ - Олег Чертов; Іван Жук (KPI Science News, 2023)
Проблематика. Футбол – це величезна індустрія, порівнянна із традиційними економічними галузями. У числовому виразі це десятки мільярдів доларів. Однією з найважливіших проблем, з якою стикається ця галузь, є договірні матчі (матчі з фіксованим результатом).