Особливості кадрового менеджменту ТОВ «Сільпо-Фуд» в умовах воєнного стану в Україні - Nataliia Hurzhii; Miroslav Bateruk (Менеджмент та підприємництво: тренди розвитку, 2025)
Метою статті є виявити специфічні проблеми та розробити рекомендації для стабільного функціонування та розвитку компанії в кризових умовах. Дослідження базується на теоретичних і практичних аспектів удосконалення кадрового менеджменту в роздрібній торгівлі, на прикладі ТОВ «Сільпо-Фуд», з урахуванням впливу повномасштабної війни. В статті аналізується наукова література та практика управління персоналом в ТОВ «Сільпо-Фуд». Застосовано комплексний підхід, що включає опис організаційної структури, аналіз кадрової політики та оцінку впливу війни. Використано методи аналізу, синтезу, порівняння та узагальнення. Розглянуто категорії менеджерів, персонал, мобільність, кадрову політику, функції відділу кадрів. Проаналізовано структуру, цінності та систему управління персоналом ТОВ «Сільпо-Фуд» в умовах війни.