ЮРИДИЧНІ ФАКТИ ПРИ ЗАСТОСУВАННІ СТАНДАРТІВ НА ЗАЛІЗНИЧНОМУ ТРАНСПОРТІ - N.V. Razbeyko (Економіка та право, 2024)
Розглянуто проблеми правового регулювання господарських відносин при застосуванні стандарт на залізничному транспорті, практика застосування господарського законодавства, досліджено регулюючий вплив держави на діяльність суб’єктів господарювання такими засобами, як стандартизація й застосування нормативів.