Проблеми відповідальності та соціальної відповідальностіу рамках науки упраління та самомоменеджменту на сучасному етапі - Олександр Володимирович Жмай; Д. В. Мединский (Ринкова економіка: сучасна теорія і практика управління, 2018)
У статті розглянуті проблеми відповідальності та соціальної відповідальності на сучасному етапі (в умовах формування громадянського суспільства та становлення України як правової держави), а також наведені практичні поради щодо самовдосконалення та розвитку в цьому напрямку.