Матеріальне становище греко-католицького парафіяльного духовенства Перемишльської єпархії (1919-1939 рр.) - Ihor Pylypiv; Tetyana Goran (Cхід, 2016)
У статті на основі архівних документів висвітлюється матеріальне становище греко-католицького духовенства Перемишльської єпархії в період Другої Речі Посполитої (1919-1939 рр).