Akta Stanów Prus Królewskich. T. VIII (1520-1526). Wyd. M. Biskup i I. Janosz-Biskupowa, 1993 - Henryk Olszewski (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1994)
Recenzja: Akta Stanów Prus Królewskich, T. VIII (1520-1526). Wydali Marian Biskup i Irena Janosz-Biskupowa. Towarzystwo Naukowe w Toruniu. Fontes 77,Warszawa—Toruń 1993