Особливості дослідження боєприпасів з термобаричними вибуховими речовинами - І.В. Телевний; В.І. Нікітченко; С.І. Клюфас; А.Г. Дмитрієв (Системи озброєння і військова техніка, 2020)
В статті акцентовано увагу на особливості досліджень боєприпасів з термобаричними вибуховими речовинами. Запропоновано порядок проведення досліджень характеристик боєприпасів, групування оцінок на основі специфіки їх отримання та порядок оцінювання характеристик боєприпасів з термобаричними вибуховими речовинами виходячи з їх фізичних особливостей фактору ураження.