Діагностика особливостей мовленнєвого мислення у дітей з церебральним паралічем - Оксана Романенко; Лілія Руденко; Андрій Шевцов (Психолінгвістика, 2021)
Мета. Теоретичний аналіз та висвітлення результатів діагностики особливостей мовленнєвого мислення в дітей з церебральним паралічем.