Обґрунтування доцільності двохетапного хірургічного лікування морбідного ожиріння - O. Yu. Ioffe; M. S. Kryvopustov; Yu. P. Tsiura (Клінічна хірургія, 2018)
Мета. Обґрунтувати доцільність двохетапного хірургічного лікування морбідного ожиріння (МО) з використанням внутрішньошлункового балона (ВШБ) як першого етапу.