Оцінка потенціалу промислового підприємства в інноваційному розвитку. - В. В. Лаптєва (Ринкова економіка: сучасна теорія і практика управління, 2015)
Проаналізовано поняття «інноваційний потенціал промислового підприємства», запропоновані його структурна схема та методичні основи оцінки. Запропоноване уявлення структури інноваційного потенціалу і параметрів його оцінки забезпечує глибокий, комплексний аналіз інноваційного потенціалу