ІНФРАСТРУКТУРНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПІДТРИМКИ РОЗВИТКУ МАЛОГО БІЗНЕСУ НА СХОДІ УКРАЇНИ - I.V. Zablodska (Економіка та право, 2024)
У статті досліджено проблеми інфраструктурного забезпечення підтримки розвитку малого бізнесу на сході України, запропоновано створення Служби підтримки розвитку бізнесу у Луганській області. Визначено мету, етапи і результати створення та функціонування Служби підтримки розвитку бізнесу у Луганській області. Наведено хронологію заходів щодо популяризації інституцій інфраструктури підтримки бізнесу, які діють у Луганському регіоні, та характеристики сталого ефекту від створення та роботи цієї служби.