Національний сейсмологічний бюлетень України за 2022 рік - Юрій Андрущенко; О.І. Лящук; Л.В. Фарфуляк; Т.А. Амашукелі; О.З. Ганієв; В.І. Осадчий; К.В. Петренко (Геофизический журнал, 2024)
Національна система сейсмічних спостережень України станом на 2022 рік мала мережу пунктів спостереження які знаходяться у відомстві Інституту геофізики імені С.І. Субботіна Національної академії наук та Головного центру спеціального контролю Державного космічного агентства України. На базі цих установ створений об’єднаний Національний центр даних, де проводиться збір, обробка та аналіз отриманих даних. Інформація надається як в оперативному режимі, так і згодом, після поглибленого аналізу у вигляді сейсмологічних бюлетенів та каталогів землетрусів.