НОВЕЛИ У ПРАВОВОМУ РЕГУЛЮВАННІ ДЕРЖАВНИХ ЗАКУПІВЕЛЬ - T.V. Nekrasova (Економіка та право, 2024)
Стаття присвячена змінам у правовому регулюванні господарських відносин у сфері державних закупівель в Україні. Розглянуто теоретичні та практичні проблеми реалізації відповідних норм згідно із законодавством Російської Федерації. Досліджено регулюючий вплив держави на діяльність суб’єктів господарювання через здійснення державних закупівель. Запропоновано пропозиції щодо внесення змін до окремих положень законодавства для удосконалення процедури проведення закупівель.