Моделювання дивергентно-конвергентних процесів в управлінні забезпеченням розвитку промислового підприємства - Olga Rusinova (Cхід, 2017)
У статті на основі використання інструментів математичного аналізу обґрунтовано підхід до моделювання дивергентно-конвергентних процесів в управлінні забезпеченням розвитку промислового підприємства.