La Sante Nan Lavi Granmoun: Kreyè Yon Manje Ki Pa Kwuit - Jennifer Hillan (EDIS, 2004)
Kisa pou soupe lè-w pa vle fè manje. Panse de manje ou kapab itilize pou yon manje ki balanse, epi li pa kwuit. Apre mete manje yo kote yo dwe ye nan piramid la.