Kronika - CPH 37(1) (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2025)
Udział przedstawicieli historii prawa i doktryn politycznych i prawnych w XIII Powszechnym Zjeździe Historyków Polskich (Grzegorz Czeszak, Maria Zmierczak) ... 185 Obrona pracy doktorskiej mgr Andrzeja Abramskiego (Henryk Lisczyk) ... 188