СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ТА ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ МІЖРЕГІОНАЛЬНОГО СПІВРОБІТНИЦТВА В УКРАЇНІ - С.І. ГРЕЧАНА (Економіка та право, 2024)
Розглянуто сутність та основні переваги використання міжрегіонального співробітництва для розвитку регіонів. Дано загальну оцінку стану його використання всередині країни та у транскордонному вимірі. Сформульовано основні проблеми, що заважають активізації міжрегіонального співробітництва. Запропоновано основні напрями виправлення ситуації на краще.