Jézus többi tanítványa, nőtanítványai és származási helyük - Lehel LÉSZAI (Studia Universitatis Babeş-Bolyai. Theologia Reformata Transylvanica, 2018)
Jesus’ Other Disciples, Women Disciples and their Place of Origin.