АНАЛІЗ ОСНОВНИХ ТЕНДЕНЦІЙ РОЗВИТКУ ІНВЕСТИЦІЙНОГО ПРОЦЕСУ В ЛУГАНСЬКІЙ ОБЛАСТІ - N.M. Borulko (Економіка та право, 2024)
Розглянуто основні напрями руху й обсягів інвестицій в основний капітал економіки Луганської області за видами економічної діяльності.