Siyonizmi Pazarlamak: Atlantik’in İki Yakasında Siyonist Lobicilik - Hilal Görgün (Skad, 2025)
Eser Ilan Pappé'nin Lobbying for Zionism on Both Sides of the Atlantic başlıklı eserinin Türkçe tercümesi olan Siyonizmi Pazarlamak: Atlantik’in İki Yakasında Siyonist Lobicilik başlıklı kitabın incelemesidir.