ЕКОЛОГІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА І СПОЖИВАННЯ ЯК ЧИННИК ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВІДКРИТОСТІ МІСТА В УМОВАХ СТАЛОГО РОЗВИТКУ - О.В. ТАРАСЕВИЧ; Л.О. ЖИЛІНСЬКА (Економіка та право, 2024)
Розглянуто екологічні показники рівня викидів забруднювальних речовин в атмосферне середовище України. Виявлено основні види економічної діяльності, які мають найбільший негативний вплив господарчих процесів на довкілля. Доведено необхідність упровадження в процеси управління підприємствами напрямів екологізації виробництва та споживання. Наведено характер та рівень впливу зовнішнього середовища на екологізацію виробництва та споживання.