ХІМІЧНА ПРОМИСЛОВІСТЬ УКРАЇНИ В УМОВАХ ЗВТ З ЄС. ОЦІНКА ПЕРШИХ ПІДСУМКІВ - A.Z. Shevtsova (Економіка та право, 2024)
Стаття присвячена дослідженню сучасних тенденцій у торгівлі хімічними товарами між Україною та ЄС в умовах дії автономних торгових преференцій. Проаналізовано динаміку товарної структури зовнішньої торгівлі України хімічними товарами у 2013—2015 рр. Зроблено оцінку впливу основних детермінантних чинників.